Inackorderingar


INACKORDERING

Vi tror att du hos oss kan finna den ultimata hästuppstallningen i vår region. På Veneröd har vi en modern hästanläggning som syftar på att Du och Din Häst skall på bästa möjliga sätt trivas i vår miljö. Stallet har 18 platser som är av godkända mått enligt länstyrelsens krav, vi är också sedan starten en ”godkänd säker hästgård” enligt försäkringsbolagens krav. Det gäller allt såsom mått-utrymningsvägar, brand och elsäkerhet (jordfelsbrytare i alla hus på anläggningen).

Vi har ett trevligt fikarum ihop med sadelkammaren där det givetvis finns toalett med dusch. Nytt för i år är i anslutning till s-kammaren finns ett separat torkrum för våra hästtäcken. Round-pen som är 18 m i diameter och är perfekt att träna unghästar i eller longera och tömköra. Manegen har internationellt ridmått 20×60 meter och är alltid välkrattad o harvad Där har vi ett gäststall med 4 platser samt en inglasad läktare där du kan vistas när du vill se träningar mm.

Vår utomhuspaddock är av samma mått med fibersand. underlag fibersand. Vi har möjlighet att låta alla hästar vistas utomhus varje dag hela året då här finns 11 st sandhagar på ca 250kv/m styck där dom går max 2 hästar i varje. Under den varma och torra delen av året går dom i fina gräshagar givetvis.

Vi är registrerade foderföretagare hos jordbruksverket. Vi skördar eget grovfoder (hösilage) med egna maskiner sedan 35 år tillbaka vilket gör att vi skördar i rätt tid vad gäller väder o proteinhalt. Allt grovfoder analyseras givetvis. Vi fodrar med Kraffts sortiment.

Hör gärna av dig om du behöver en plats för din häst. Här går alltid hästarnas välbefinnande först. Anki eller Håkan tfn 0706-476286 eller 0705-656137 eller 0303-227774